Цветанов: Билбордът е монолог, ГЕРБ разчита на срещите с хората

Публикувано на май 14, 2009

Освен белег за скъпа кампания билбордовете са и монолог, ГЕРБ ще разчита в предизборната кампания на срещи очи в очи с хората, това е по-силно и по-искрено като поведение – заяви в Разград лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С бюлетина №3 тръгваме към трета победа – категоричен бе той. Допълни, че листите с кандидат-депутатите на партията за национален парламент ще бъдат представени в деня след евровота. Ще разчитаме на демократично мислещите хора – обяви Цветанов и призова към активност в двата изборни дни, защото тя е единственото противодействие на масовото купуване на гласове.
Цветанов коментира още, че изборното законодателство е променено два месеца преди изборите, за да не може ГЕРБ да вземе убедителното парламентарно мнозинство.

В много райони, не само смесените, имаме уверение от десни и центристки партии, че ще подкрепят нашите мажоритарни кандидати – допълни членът на Изпълнителна комисия на ГЕРБ проф. Добрин Добрев.

Цветанов, Добрев и заместник-кметът на София Йорданка Фандъкова бяха в Разградско за представяне на секторната политика на партията в областта на образованието. Имаха срещи в Разград и Кубрат.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,