Мъж се блъсна в бетонен стълб край Разград

Публикувано на май 25, 2009

Четирима души пострадаха след като автомобил се блъсна в бетонен стълб, съобщиха от полицията в Разград. Инцидентът е станал край село Медовене.

22-годишният шофьор на автомобил “Рено Клио” изгубил контрол над возилото и се блъснала в бетонен стълб. С три счупени ребра и кръвоизлив на белите дробове в болница е приет возещия се на предната седалка 25-годишен мъж. 21-годишна жена от Русе, която пътувала на задната седалка, е с кръвоизлив в мозъка. По-леки са нараняванията на шофьора и на другия пътник от задната седалка – 24-годишен мъж от Кубрат. И четиримата са били без предпазни колани. По случая е образувано досъдебно производство.

При друг пътен инцидент в Разградско кросов 29-годишен мотоциклетист преминал през дънер по черен път край язовир “Бели Лом”. Водачът изгубил контрол и паднал от возилото. Той е настанен в болница с фрактура на тазобедрена става.

Малко по-късно друг мотоциклетист се блъснал в мантинела по пътя Кубрат – Каменово. 29-годишният мъж карал с несъобразена скорост своето „Сузуки 1000″. Той се е отървал само с охлузни рани.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook