Две листи в РИК-Разград ден преди крайния срок

Публикувано на юни 12, 2009

Само две политически сили в Разградско са внесли кандидат-депутатските си листи в предпоследния възможен денден според Закона за избиране на народни представител срок- съобщи говорителят на РИК-Разград Филип Стоянов. И двете листи са регистрирани на заседанието на комисията тази вечер, очаква се останалите партии утре да подадат документи.

Първи са сторили това представителите на “Коалиция за България”. Водач на листата е настоящият депутат и бивш кмет на Разград Венелин Узунов, след него е областния управител Наско Анастасов, следват: експертът в Разплащателна агенция – Исперих Ана Иванова; учителката български език и литература в Професионална гимназия – Кубрат Весела Сярова; общинският лидер на БСП-Завет Димитър Ковачев; учителят по география в гимназия “Васил Левски” в Исперих Илиян Дочков; общинският лидер на БСП в Цар Калоян Красимир Крумов и социалният работник Росица Георгиева. Мажоритарният кандидат на “Коалиция за България” е Наско Анастасов.

Втори са подали документи в РИК-Разград от ДПС. Водач на тяхната листа е настоящият депутат Рамадан Аталай, след него са още двама народни представители в момента – д-р Хасан Адемов и д-р Нигяр Сахлим; след тях са: областният лидер на Младежкото ДПС Билгин Шукри; личният лекар на село Острово д-р Шенол Али; настоящият депутат Даут Осман; кметът на Лозница Айхан Хашимов и кметът на Цар Калоян и областен лидер на ДПС Ахмед Ахмедов. Мажоритарен кандидат на ДПС е д-р Хасан Адемов.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,