ГЕРБ-Разград: На всеки компромат ще отговаряме с добро дело

Публикувано на юни 14, 2009

ГЕРБ-Разград ще води позитивна кампания, на всеки компромат срещу партията ще отговаряме с добро дело – дарение на детски дом или освежаване на люлките на детска площадка. Това заяви на представянето на листата на ГЕРБ за парламентарните избори областният лидер и водач на листата Тодор Димитров.

Общо девет са кандидатите за депутати от Разградско, всички са с висше образование, в политиката са нови лица, но са добри професионалисти и утвърдени в своите гилдии.

Водачът на листата Тодор Димитров е на 39 г., магистър по право, адвокат, общински съветник.

Втори в листата е ветеринарният лекар Валентин Василев – на 38 г., общински съветник. Преподавателят от Кубрат Петя Иванова е под №3 в листата на ГЕРБ. След нея е началникът на Интензивно отделение в МБАЛ-Разград д-р Георги Кулишев. Представител на община Исперих в листата е стоматологът Росица Иванова-Гетова. Шеста в листата е Стоянка Донева-Якимова – фармацевт, собственик на аптека, областен председател на Жени ГЕРБ за област Разград. Специалистът по техника и технология на транспорта Атанас Чопаков е под №7 в листата. Той е общински съветник в Лозница. След него е 27-годишният лидер на Младежи ГЕРБ Димитър Стефанов.

Мажоритарен кандидат на ГЕРБ за Разградски регион е председателят на Общински съвет – Разград Стоян Стоянов. Той е на 39 г., юрист по образование, адвокат.

Амбициите на ГЕРБ в Разградско са да спечели два депутатски мандата – категоричен бе Димитров.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,