Бойко Борисов се срещна със симпатизанти в Търговище

Публикувано на юни 27, 2009

Днес Бойко Борисов бе в Търговище за да се срещне със симпатизанти на ГЕРБ и с кандидатите на партията за народни представители от 28 избирателен район. Посрещнаха го водачът на листата Лили Боянова и мажоритарният кандидат Митко Стайков. Близо половин час Борисов раздава автографи. Разписваше картички, плакати и тениски и се шегуваше с децата, че те трябва да научат бабите си как да гласуват на изборите.

“Минавам през Шумен, Търговище, Разград и Търново, за да повдигнем малко духа на хората и да покажем на тези, които злоупотребяват с моята болест, че съм добре и точно след изборите ще съм във форма. Те докато почиваха 4 години аз работех, сега аз малко ще си почина и ще съм готов след това да си поема задълженията към държавата” – каза пред журналисти Бойко Борисов в Търговище.

“Ако мандатът на правителството е бил толкова успешен, както твърди Румен Овчаров него защо го смениха? Доста се открадна през тези години, най-приближените на тези във властта вземат заплата 8-10 000лв. – например в Информационно обслужване, в Булгартабак, за ваше сведение аз вземам заплата 1 200лв.” – поясни той.

Борисов каза още, че не разбира как може да се твърди в Търговище, че БСП не е в коалиция с Доган, а в същото време Румен Петков да го подкрепят в Плевен. “Кампанията, която водят срещу мен е черен пи ар, изграден на измамата” – каза още Борисов и добави – “130 млн.лв. ни спряха вчера от САПАРД, в Търговище неможете да си представите. Няма с какво да се похвалят управляващите, къде са им магистралите?”

Според Борисов, Доган ще прелее гласове в доста областни градове. “Искат да ни откраднат победата, ако направят такава манипулация няма да могат да спрат народа после” – каза още Борисов.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , , , ,