Политици от всички партии почетоха паметта на финансиста на “Скрита сила”-Мъдрево

Публикувано на юли 3, 2009

С минута мълчание в памет на починалия след катастрофа финансист на футболния тим “Скрита сила” – Мъдрево започна среща на водачите на листи на политически партии от Разградско с членове на КНСБ.

44-годишният Али Салиев почина вчера в болницата в Сливен, след като в неделя автомобилът, с който се прибираше от турнир във Велинградско, бе блъснат край Котел от бургаски “Мерцедес”. Още е в болница с по-леки наранявания президентът на “Скрита сила” Майрям Апти. С травми, но на домашно лечение, са: водачът на блъснатия “Фолксваген Пасат” – футболният съдия от Разград Севгин Адем и кметът на Мъдрево Ибрям Ялама.

Погребението на Али Салиев бе днес в родното му Мъдрево.

Паметта му бе почетена на политическия форум по предложение на водача на листата на “Ред, законност, справедливост” Димчо Локмаджиев, макар Салиев е бил активист на ДПС. Това стана след като мажоритарният кандидат на ДПС д-р Хасан Адемов се извини, че няма да участва в дебата, за да успее да стигне до Мъдрево за погребението.

Над 300 човека са изпратили в последния му път Али Салиев, венци е имало от общинските ръководства в Кубрат на ГЕРБ, “Атака” и БСП – съобщиха местни.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,