Ревизии и уволнения поискаха Сините в Разград, предложиха на ГЕРБ хора с опит

Публикувано на юли 7, 2009

Ревизия на всички проекти, реализирани в Разградско през последните четири години, поиска председателят на Предизборния щаб на Синята коалиция в Разград Никола Николов. Според бившия депутат трябва да се анализира работата на всеки служител в държавните структури и да се освободят тези, които са работили по политически поръчки, допуснали са неусвояване на средства от еврофондовете или са не са създали условия парите от ЕС да стигнат до хората от региона.

Резултатите, които постигнахме в област Разград – 1967 гласа – не ни дават право на претенции за властта тук, но ще подпомогнем новото уравление с хора с опит, във всяка държавна служба бихме препоръчали и хора, и практики – каза Никола Николов.

Той призна голямата грешка в кампанията на Синята коалиция в региона – това, че не е било разсеяно внушението, че ДПС може да спечели всичките 5 мандата. Според него е имало шанс за втори десен мандат в Разградско, но огромното желание за промяна и отвращението от управлението на тройната коалиция е насочило част от десните избиратели да гласуват на сигурно за ГЕРБ – по-голямата партия, която наистина е носител на промяната в България.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,