Нов съветник и нови председатели на комисии в Общински съвет – Разград

Публикувано на юли 28, 2009

С обявяване избора на нов общински съветник започва сесията на Общински съвет – Разград днес. Огнян Обрешков от ГЕРБ влиза в местния парламент на мястото на избрания за народен представител Тодор Димитров. Веднага след клетвата си новият съветник ще бъде избран и за председател на Постоянната комисия по Европейска интеграция и международно сътрудничество, постът бе овакантен от Димитров. Обрешков ще стане член и на комисиите по законност и по управление на общинската собственост.

Дневният ред на местните парламентаристи предвижда избор на още един председател на комисия. За председател на комисията по социална политика на мястото на починалия д-р Румен Цанков от ДПС ще бъде избрана д-р Селиме Карагьозова. Друга съветничка от ДПС Джемиле Махмудова предстои да бъде избрана за член на комисиите по социална политика, по евроинтеграция и по култура. Тя влезе в местния парламент на мястото на д-р Цанков на последната редовна сесия на Общински съвет – Разград през април.

В дневния ред на днешното заседание на съветниците са включени 57 точки, то започва в 10,00 ч. в залата на 11 етаж в сградата на община Разград.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,