Анастасов: “На България трябват силна БСП или нов ляв проект”

Публикувано на юли 30, 2009

“Не се отказвам от политиката” – това заяви на последната си пресконференция като областен управител губернаторът на Разград Наско Анастасов. Според него България се нуждае от силно ляво и това може да е силна БСП или нов ляв проект. Анастасов бе назначен на поста от квотата на “Коалиция за България” като представител на ПД”Социалдемократи” на Николай Камов, в края на мандата напусна движението и учреди друга социалдемократическа формация в Разград.

Анастасов обяви, че заедно с тримата си заместници си тръгва от Областна администрация с чувство на добре свършена работа. Като дойдох бюрата на служителите бях с надписи “ОК на БКП” – разказа той. Въпреки че за четири години годишният бюджет на Областна администрация за издръжка не се е променил – останал 140 000 лв. – през този период е подменен автопарка, компютърната техника и други, останала само копирната машина.

На последната си пресконференция Анастасов подари на представителите на медиите каталози с творбите от Художествената галерия “Проф. Илия Петров”, почерпи с уиски и бонбони.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,