Зам.-областен два пъти обиколил екватора

Публикувано на септември 1, 2009

17 123 лв. е изразходвал за гориво за една година бившият заместник-областен управител на Разград Бехчет Сюлейман. Това съобщи неговата наследничка на поста Галина Георгиева. Констатацията е част от резултатите от все още неприключилата ревизия на дейността на управлението на региона в предходния мандат. Приблизителни сметки сочат, че за тази сума могат да се изминат над 80 000 км. с автомобил, което е два пъти обиколката на екватора.

Бехчет Сюлейман бе назначен на поста заместник-областен управител от квотата на ДПС, в мандата на правителството на Симеон Сакскобургтски бе областен управител.

Ревизията на разградската Областна администрация установила още, че са подписани поне 6 граждански договора, които припокриват задължения на щатни служители в управата. Те ще бъдат прекратени – категорична бе Георгиева. Тя обяви още, че новото ръководство на Областна администрация – Разград ще изиска независим одит от Сметната палата, а ако освен нарушения по целесъобразност, се установят и незаконни решения, ще бъде сезирана прокуратурата.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook