Реорганизират движението в Шуменско на 10-ти септември

Публикувано на септември 8, 2009

Временна реорганизация на движението ще бъде въведена в Шуменско на 10-ти септември, информират от полицията. Причината е провеждането на 59-та Международна колоездачна обиколка на Република България и преминаването й през територията на Шуменска област. На 10-ти септември около 12.15 ч. колоната ще навлезе в Шуменска област и ще премине по маршрут: главен път Русе – Варна, от границата с област Разград до пътен възел с главен път Ямбол – Шумен – Силистра /околовръстния път на град Шумен/, пътен възел на път Шумен – Карнобат, пътя Шумен – Карнобат до границата с област Бургас.

Движението в посока към Шумен, преди разклон “Пети километър”, пътната връзка с пътя Шумен – Карнобат на изхода на град Шумен, в участъка разклон за Риш до паркинг “Конака” на границата с област Бургас ще бъде спряно за 15 минути преди преминаване на колоната с цел обезопасяване на колоездачите при спускането и изкачването.

При преминаване на колоната ще бъде спирано движението на пътните възли: пътя Русе – Варна, разклона за град Лозница, за село Твърдинци, за село Звегор, за село Развигорово, за град Търговище, за село Белокопитово, за град Силистра и село Лозево, изход на бензиностанция “Шел”, изхода на град Шумен до комплекс “Пети километър”, разклона за квартал “Макак”, на пътния възел на главния път Русе- Варна и главния път Силистра-Шумен- Ямбол, по околовръстния път на Шумен: на разклона за село Васил Друмев, на пътния възел на главен път Силистра -Шумен -Ямбол и пътя Шумен – Карнобат, по пътя Шумен – Карнобат: разклон за село Дибич, за село Друмево, за село Салманово, разклон за село Ивански, за село Кълново, за град Смядово, изход на паркинг в центъра на село Веселиново, разклон за село Александрово, разклон за село Риш и паркинг “Конака” на границата с област Бургас.
Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,