Читател-писател: Марияна Николаева ще посети гр. Разград

Публикувано на октомври 30, 2009

Марияна Николаева ЯСНОВИДЕЦ #1 за 2009 ще гостува в Разград на 31 Октомври и 01 Ноември 2009 в хотел Централ. записване на тел. 612121

Тя е жена, от която другите не могат да имат тайни. Причината за това е проста – тя твърди, че умее да вижда хората така, както никой друг. Още от малка Марияна е дарена с необикновената дарба да усеща хора и места – или поне така казват близките й. Иначе Марияна работи като пощальон в Централната поща на морската столица. Случаите, в които тя отгатва съдбата на напълно непознати, са безброй.

“Четиригодишна да съм била. Мъничка бях. И си спомням… Една комшийка беше дошла на гости и се хвалеше на майка… Гласяха сватба. Хвалеше се какво са купили за сватбата, а аз само се обърнах и й казах: “Тази година няма да имате сватба, защото в събота ще погребваш баща си…” И така и стана, тя погреба баща си вместо да правят сватба…”

Слава Богу, не всички предсказания на Марияна са толкова мрачни. Понякога дарбата й служи, за да помага на хората.

“Разнасяйки писма минах покрай един мъж. Върнах се и го заприказвах. Каза, че е от Русе и отива да си прави операция на сърцето. Казах му, че от това няма смисъл, защото само през 3 къщи от дома му има една жена, която лекува с билки. Тя ще му помогне. Той не повярва, нали, на това, което му казах. След 3 месеца човекът се върна при мен и ми каза, че всичко е станало както му казах”.

Съпругът на Марияна отначало не е вярвал в способностите й, но постепенно свиква със странните неща, които се случват около жена му: “Съвсем, съвсем нормален човек е. Вкъщи просто… свикнали сме й явно, не знам… За мен естествено е най-хубавата жена. Засега е тиха. Бъдещето ще покаже вече дали ще се промени след “Ясновидци”.

Марияна Николаева

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: