С детски рисунки украсяват коридорите на полицията в Разград

Публикувано на ноември 7, 2009

Рисунките на участниците в конкурса “Детство без риск” ще бъдат подредени в коридорите на Районното управление на МВР-Разград. Това съобщи на церемонията по награждаването на победителите началникът на управлението Мирослав Иванов. Заедно със заместник-директора на ОД на МВР и доскорошен шеф на РУ на МВР-Разград Мариан Михайлов във  фоайето на Общинския културен център те връчиха наградите на победителите от конкурса, организиран от РУ на МВР-Разград. Те са 27 от общо участвали 230 деца от 12 училища в Разградска област.

Първа награда в по-малката възрастова група – от 7 до 10 години – получи Йоана Петева от ІІ „в” клас от ОУ”Никола Икономов”-Разград; две са вторите награди – на Силвена Георгиева от ІІ „в” клас в ОУ”Никола Икономов”-Разград и на Анна-Мария Друмева от І „а” клас в ОУ”Васил Левски”-Разград; също и две трети – на Зорница Добрева от І „в” клас в ОУ”Никола Икономов” и на Теодора Тодорова от І „а” клас в ОУ”Васил Левски”. В тази възрастова група бяха раздадени и 7 поощрителни награди.

При по-големите – от 10 до 14 години и трите призови места са по две: на първо място са Сидика Насуфова – VІІІ „а” клас в ОУ”Отец Паисий”-Разград и Анита Цонева – VІ „б” клас в СОУ”Христо Ботев”; на второ – Тунай Шефкетин – V „а” клас в СОУ”Христо Ботев”-Разград и Деана Николова – VІІ “а” клас в ОУ”Отец Паисий”; на трето – Диляна Ненова – VІ „а” клас в ОУ”Н.Й.Вапцаров”-Разград и Айхан Ахмед – VІ клас в ОУ”Св. Паисий Хилендарски”-Езерче. В тази възрастова група поощрителните награди са девет.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook