Въведоха забрана за товарните автомобили в Разградско

Публикувано на декември 20, 2009

Възстановено е водоподаването в трите населени места в Разградско, където от почти денонощие няма вода – съобщиха от “Гражданска защита” – Разград. От Е.он също са отстранили авариите от миналата нощ, заради които 19 села осъмнаха без ток. Днес следобед обаче са възникнали нови проблеми в електропреносната мрежа и в момента аварийните екипи работят, за да пуснат до час електричеството в село Дянково, община Разград; Иван Шишманово, община Завет и Райнино, Вазово и Свещари в община Исперих.

Пътищата са проходими при зимни условия, няма сигнали за закъсали коли през деня. През нощта обаче товарните автомобили трябва да са задължително с вериги, не трябва да излизат на път возилата с ремаркета и полуремаркета.

Последният автобус, тръгнал от автогара Разград днес, е в 16,30 ч. за Кубрат, останалите рейсове на основния превозвач – “Автобустранс” – няма да пътуват тази вечер. Преминаващите рейсове от други региони, както и тези на другите фирми, обаче продължават движение.

Температурата в Разградско към 17,00 ч. е -6,4 градуса, северозападният вятър е със скорост 6 м./сек., снежната покривка – 19 см. и продължава да вали слаб сняг.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , , , ,