Читател-писател: “Горите на Пчелина”

Публикувано на февруари 4, 2010

Писмо на наш читател:

“С три решения на Общински съвет – Разград, взети на 28 април миналата година, се разрешава продажбата на горски терени, по близо 12 декара всеки, на частни лица, притежаващи там свои законно построени сгради. Става въпрос за терен от 11 923 кв. м, в който е разположена сграда, собственост на „Калабрес” ЕООД /хотел „Тифани“/, терен от 11 567 кв.м. за „Холидей – Н.Ю.С” ООД /комплекс „Делфина“/ и терен от 11 348 кв.м. за Милен Киров Енчев /бившата хижа на СМК/.
Нека да накараме Общински съвет Разград да преразгледа и прегласува решенията си !!!

Допустимо и нормално е на собствениците на сгради да се продадат прилежащите терени на сградите, А НЕ ГОРСКИ МАСИВИ ПО 12 ДЕКАРА !!! Горите на Пчелина трябва да се ползват от всички граждани !!! Местността е благоустроена с публични средства, пътят и велосипедната алея до нея също са платени с наши общи пари, нека всеки да може да отиде на разходка в гората !!!
Подкрепете петицията на: http://www.bgpetition.com/p4elinagori/index.html
Електронна поща, на която всички учредители на сдружението да изпратят предложенията си за цели и устав на сдружението, както и името, ЕГНто и адреса си: p4elinagori@gmail.com
Млади хора от Разград създадоха група във Фейсбук “За горите на Пчелина”, в нея има вече 700 участници, присъединете се на:

http://www.facebook.com/group.php?gid=458530830152

Нека общинските съветници разберат колко много граждани са против продажбите на горите на Пчелина и преразгледат решението си !!!

Поканете всички свои приятели и познати да подкрепят каузата!!!

Благодаря ви!!!”

Димитър Павлов

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook