Засега 16 песни в 11-ия “Живот без дрога”

Публикувано на февруари 28, 2010

Удължен до 3 март е срокът за включване в конкурса “Живот без дрога” – съобщиха от Центъра за работа с деца в Разград, където се приемат заявките за участие.

Надпреварата за оригинално музикално послание срещу употребата на наркотици се провежда за 11-та поредна година в Разград. Инициативата за провеждането на конкурса е на ОД на МВР-Разград, партньори в организацията са: РИО на МОМН, Дирекция “Образование” към община Разград, ДТ “Антон Страшимиров”, Центърът за работа с деца, Общинският културен център и Музикална школа “Илия Бърнев”. Основни спонсори на “Живот без дрога” са “Амилум България” и “Балканфарма Разград” АД.

Да участват имат право ученици от V до ХІІ клас в училищата в Разградска област. Жури оценява най-добрата музика, най-добрия текст, оригиналност и най-добро изпълнение при вокално-инструменталните групи, вокалните групи и индивидуалните изпълнители. Награди връчват и отделните институции, ангажирани с организацията.

До първоначално обявената дата – 19 февруари -  подадените заявки са били 16, на 5 март е техническата конференция, концертът е на 18 март – припомниха от Центъра за работа с деца..

От ноември 2009 г. конкурсът има страница в социалната мрежа facebook с над 1800 почитатели.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,