Опровержение – относно писмо на наш читател!!!

Публикувано на април 28, 2010

Публикуваме опровержение на писмо от наш читател в рубриката ни “Читател-писател”

” Здравейте , Дами и Господа от РАЗГРАДОНЛАЙН.

Като Управител на фирма „ ЛОГИС ТРАНС „ ЕООД искам да взема отношение по статия публикувана във Вашия сайт – в рубриката „ Читател – писател” на 22.04.2010 година, която е в разрес с журналистическата етика. Не може безнаказано да се сипят клевети по адрес на фирми и частни лица от хора криейки се зад псевдоними и анонимност. Смятам че всеки трябва да носи отговорност за действията си.

А сега искам да запозная Разградската общественност с въпросните събития отразени в статията – отнасящи се до „ ЛОГИС ТРАНС „ ЕООД.
На първо място служителя на фирмата, чийто постоянен адрес на местоживеене , съвпада с посочения в статията, а именно бул.” България „ е освободен от работа в средата на месец януари – поради системни нарушения на трудовата дисциплина.
На второ място – фирма „ ЛОГИС ТРАНС „ ЕООД е собственност на лице, което НЕ Е ДЕПУТАТ от ДПС и е политически необвързано.Фирмата е изцяло българска и се явявя една от най – големите транспортни фирми в североизточна България.
За въпросната статия научих от контрагенти на фирмата , което се отразява негативно на имиджа и престижа на нашата фирма , смятам че е непрофесионално и не е етично , да се публикува непроверена информация в обществена медия като
„ РАЗГРАДОНЛАЙН” и смятам да си потърсим правата по законния ред – ако не бъде публикувано опровержение на клеветите по наш адрес.

С уважение: Узай Зейнул Гафур
Управител на фирма „ ЛОГИС ТРАНС „ ЕООД”

Господин Узай Гафур, ние сме трибуна на която всеки който иска да каже нещо, може да го направи. Точно за това цитираме нашите читатели, не променяме нищo!!!

Най-малкото което сме искали е да Ви обидим или да навредим на фирмата Ви.

Razgradonline.com

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook