Читател-писател: Малка мис и Мистър на планетата и Малък мистър България

Публикувано на юли 2, 2010

Писмо на наш читател:

Малък мистър България – 2010
ПЕТЪР ТОДОРОВ участва в Международния конкурс “Little Miss & Mister Planet” от 14 до 21 юни в к.к. “Елените” с още 44 деца от различни страни -Якутия, Бразилия,ЮАР,Русия,Франция и мн. други и впечатли международното жури с талант и визия, за което единствен от българскиате деца получи покана за Международен фестивал в Москва през есента. Петър изпълни песента “Волшебник-недоучка”. Участието му донесе и лента “Малък мистър звезда”,златна лента “Малък мистър на планетата и модел” и златна купа.
С участието си в Малка мис и мистър България в Поморие от 24 до 27 юни в хотел “Феста”, Петър направи впечатление и на българското жури с председател И.Папазова, журналисти, кметовете на Несебър и Поморие, модни къщи и др.Водеща бе Тони Рапонска, която взе интервю от всеки участник. Петър получи правото да представя България в ЮАР и предложения за участия в музикални конкурси в страната ни и много поздравления и не на последно място златна лента “Мистър талант” и “Малък модел на България”.
Благодарим на нашата госпожа от Разград Василка Димитрова, която е първата учителка по музика на Петър, на ЕLIT D MODELS-Русе и на всички, които ни подкрепяха!

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook