Деца събраха над 6000 лв. за болна съученичка

Публикувано на ноември 21, 2010

6147 лв. са средствата, събрани за лечение на 12-годишната Константина Борисова от Разград по инициатива на нейни съученици.

В сумата не са включени парите от продадените непосредствено преди благотворителния концерт билети за музикалната проява.

В концерта участваха музикални и танцови формации, в които пеят или танцуват ученици от ОУ”Васил Левски”, както и индивидулни изпълнители. Константина, която е със заболяване на костния мозък, е ученичка в V “б” клас в това учебно заведение.

На сцената на НЧ”Развитие 1869″, предоставена безплатно от читалището, излязоха: танцова школа “Еми денс”; първокласничката Алекс; балетът на Мария Керчева; Малките мажоретки; Павел и Андрея; танцоа школа “Сладури”; Момчил Николов; танцова формация “Пулс”; Фидоси; Кристина и Стефани; Ива Лапатова; танцова формация “Феникс”; Денис; танцова школа “Хорце”; Кремена; танцов ансамбъл “Лудогорче”.

Освен чрез благотворителния концерт, средства за лечението на Константина се събират и по банкова сметка, чрез дарения от фирми, както и касички в магазини в Разград.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,