Днес обявяват новите Почетни граждани на Разград

Публикувано на януари 27, 2011

На тържествена сесия днес ще бъдат гласувани имената на тазгодишните носители на званието „Почетен гражданин на Разград”. То се връчва в навечерието или навръх Деня на Разград 28 януари. Номинираните тази година са: областният лидер на КНСБ Иван Димитров, бившият директор на средното професионално училище по сградостроене Любомир Колев, зооспециалистът ст.н.с. Грозьо Грозев и шефът на отделението за хемодиализа в разградската болница д-р Евгений Стаменов.

Сесията е насрочена за 15,00 ч. в заседателната зала на 11 етаж в община Разград, а ритуалът по връчване на призовете ще е три часа по-късно в Общинския културен център. Пак там ще получат наградите си и носителите на новоучредения „Почетен знак за принос към икономиката на община Разград”. Това са управителят на „Биовет” – клон Разград Теменуга Газдова, председателят на УС на „Амилум” ЕАД Светлозар Караджов, изпълнителният директор на „Балканфарма – Разград” АД Димитър Папазов и агробизнесменът Васил Петров.

След връчването на наградите разградчани ще имат възможност да гледат моноспектакъла на Камен Донев „Възгледите на един учител за народното творчество”.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,