Ще слагат нови плочки на „Ларго”-то в Разград

Публикувано на юни 3, 2011

Нови плочки ще сменят пропадналите на централния разградски площад „Момина чешма”, по-известен като „Ларго”. Това съобщи заместник-кметът на Разград Ценка Таракчиева. С 25 000 лв. ще бъдат ремонтирани тротоарите в целия град.

Няколко са участъците, където тротоарите са в ужасно състояние – призна заместник-кметът на Разград Ценка Таракчиева. Това са тротоарите пред ТПК”Стоян Иванов”, пред полицията и „Експрес банк”, по ул. „Св. Климент”, по ул. „Кирил и Методий”

Сред обектите, по които ще се работи през това лято, е и централният разградски площад „Момина чешма”, по-известен като „Ларго”, където много от плочките са пропаднали.

..В това състояние „Ларго”-то ужасно изглежда, частично ще подменим плочите, независимо, че размерът им – 50/50 см. не се произвежда, друга конфигурация ще търсим за отстраняване на пропаданията.

За ремонти на тротоарите в общинския бюджет са отделени 25 000 лв., вече е избран изпълнител на ремонтните работи – каза Таракчиева. За уличните ремонти обаче процедурата е обжалвана в съда и ще стартира след решението на магистратите.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,