Осем педагози от Разградско – с грамоти „Неофит Рилски”

Публикувано на юни 3, 2011

Двама училищни директори, помощник-директор и петима учители от Разградско получиха днес грамоти „Неофит Рилски”. Отличията се връчват за постигнати високи професионални резултати през учебната година.

Осемте педагози бяха удостоени с грамотите на церемония, организирана от РИО на МОМН-Разград, БЧК и клуб „Спорт в училище”.

Имената на наградените са: Антоанета Василева – директор на НУ”Васил Левски”-Лозница, Виолета Богатска – учител по музика в ОУ”Васил Априлов”-Исперих, Диана Първанова – директор на ОУ”Васил Левски”-Разград, Елка Димитрова – учител по биология в СОУ”Христо Ботев”-Кубрат, Здравко Душков – учител по физическо възпитание в ОУ”Васил Левски”-Разград, Миглена Декова – учител по български език и литература в ОУ”Васил Априлов”-Исперих, Мими Коцева – помощник-директор в СОУ”Христо Ботев”, Христо Червенски – учител по физика и астрономия в ПМГ”Акад. Никола Обрешков”. Пет от номинациите са направени от РИО на МОМН, останалите от синдикатите.

На церемонията в бистро „Зайо Байо” грамоти от просветното ведомство получиха и ученици, треньори и школски директори от учебни заведения, класирали отбори и състезатели на призови места в „Ученически игри 2011″.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,