18-годишна рускиня е Кралица на киселото мляко

Публикувано на юли 22, 2011

18-годишна рускиня бе избрана за Кралица на Панаира на киселото мляко в Разград. Анастасия Прудникова бе определена за победителка сред осем танцьорки от фолклорни състави, участващи във вечерните концерти от Панаира. Изборът бе на четиричленно жури от: хореограф, художник, журналист и представител на доставчик на интернет.

Претендентките за титлата участваха в три тура – дефиле, представяне на национален танц, ръченица, отговаряха и на традиционните за подобни конкурси въпроси. На Анастасия Прудникова се падна питането къде мечтае да танцува, тя отвърна „в Холивуд“.

За нейна първа подгласничка бе определена най-възрастната участничка в конкурса – 22-годишна турска танцьорка от града-побратим на Разград Авджилар. За изненада на публиката на въпрос кой е любимият и сериал Нергис Мутлу не обяви турски филм, а „Д-р Хаус”.

Втора подгласничка в конкурса „Кралица на Панаира на киселото мляко” е 16-годишната унгарка Чалан Панка.

Членът на журито - Димитър Димитров от „Нетуоркс- България” – връчи и специална награда от името на фирмата, която представлява. Получи я 17-годишната мажоретка от Разград Михаела Светланова.

Трите призьорки, качени във файтон, поведоха дефилето на танцовите състави, участвали в тазвечершния концерт.

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,