Нови правила на „Лудогорец Арена” – без чадъри, а знамената до 1 метър

Публикувано на октомври 14, 2011

Полицията в Разград актуализира правилата за влизане на стадион „Лудогорец Арена” преди поредния домакински мач на „Лудогорец”. Сред новите изисквания е забраната да се влиза с чадъри на стадиона, може само с дъждобрани; въвеждат се изисквания и за височината на внасяните знамена и рекламни пана, тя не трябва да надвишава 1 метър, както е указано в Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия – уточняват от ОДМВР-Разград.

Както и в предишните футболни срещи на стадиона няма да се допускат непълнолетни без родител; както и зрители във видимо нетрезво състояние или такива, употребили упойващи вещества; хора, носещи хладно или огнестрелно оръжие, или остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица, носещи стъклени бутилки. На стадиона ще бъде разрешено само внасянето на пластмасови бутилки с вода с вместимост до 0,5 л. без капачки.

От 14.00 часа  в събота няма да бъдат допускани автомобили по улиците “Ветеринарна”,”Стадионна”, “Мраморно море” и Северен булевард – съобщиха още от полицията.

От 16,00 ч. в събота „Лудогорец” посреща на своя стадион деветия в класирането в „А”-група „Миньор”(Перник). Наставник на гостите е роденият в Разград треньор Стойчо Стоев, който обаче няма играни срещи за тим от родния си град, футболната чу кариера е започнала в София.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , , ,