“Лудогорец” защитава своите

Публикувано на октомври 18, 2011

Президентът на „Славия” Венци Стефанов изрича клевети срещу хора от нашия екип и не можем да отминем това великодушно – обявяват в нарочна декларация от „Лудогорец”-Разград. От клуба имат предвид изявления на Стефанов, в което се споменава името на треньора от детската школа на разградския отбор Пламен Гетов. Работата на бившия национал в школата скоро ще даде плодове, докато Венци Стефанов може да се похвали с това, че превърна „Славия” от гранд с многобройна публика във „Венци Стефанов”ЕООД – се казва в документа.

В него се припомня още и обявена в началото на шампионата идея реферът на следващия мач между белите и зелените да е чужденец, “Лудогорец” обещават да поемат разноските за това.

Ето целият текст на декларацията:

За клеветите на Венци Стефанов

За пореден път отборът на „Лудогорец” е обект на клевети и небивалици, изречени от президента на „Славия” Венци Стефанов. И ако словестните му упражнения по медиите можем да отминем великодушно, то няма как да не реагираме, когато президентът на „Славия” изрича клевети срещу хора от нашия екип, още повече когато става дума за велики футболисти като Пламен Гетов. Бившият национал, който е радвал с головете  си милиони българи, е наклеветен, че „хваща съдии” без каквото и да е доказателство. Длъжни сме да обясним на г-н Стефанов, че Пламен Гетов е уважаван човек и ще си остане такъв. В момента той е отдаден на обучението на децата от школата на „Лудогорец” и скоро време работата му ще даде плодове. Нещо, с което Венци Стефанов не може да се похвали, защото откакто е президент, „Славия” от гранд с многобройна публика,  се превърна във „Венци Стефанов” ЕООД. Според статистическите данни „великата” и неочаквана победа над ЦСКА е гледана от седмина фенове на „Славия”, което само по себе си говори за популярността на този клуб през управлението на Венци Стефанов. Слушайки изказванията му оставаме с впечатление, че той намира за нормално да се играе грубо срещу техничните и опитващите се да играят красиво отбори. Това още веднъж говори, че на него футболната игра му е чужда.  И ако по някакво стечение на обстоятелствата или пък късмет му се сбъдне мечтата „Славия” да играе в Лига Европа, то тогава Стефанов ще се убеди сам в невежеството си. Жълтите картони ще валят още от първата минута, защото в Европа се толерира красивият, бърз и техничен футбол, а не хватките от бойните спортове или ръгбито.

И друг път сме имали повод да кажем, че през пролетта сме готови да покрием разноските за чужди футболни съдии за мача ни с „Венци Стефанов” ЕООД. И пак резултатът ще е категоричен в полза на „Лудогорец”.

Призоваваме „Венци Стефанов”ЕООД  да се занимава със собствените си дела и проблеми, и да не търси причините за неуспехите си през годините в „Лудогорец”.

От Ръководството на „Лудогорец”

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: , ,