За Деня на Разград – най-новото от Нешка Робева и госпъл концерт

Публикувано на януари 16, 2012

Госпъл концерт и най-новият спектакъл на трупата на Нешка Робева са в празничната програма за Деня на Разград – 28 януари.

В деня преди празника на разградска сцена ще гостува формация „Нешанъл арт”. Пред публиката в Общинския културен център трупата на Нешка Робева ще покаже „Среща в „Споменът”, чиято  премиера е била през декември 2011 г. в Националния дворец на културата. Спектакълът е изграден на базата на световни и български хитове от близкото и по-далечно минало изпълнени на живо от 5 изпълнители.
“Черен влак се композира”, “Целувката на Ана”, “Фивър” и “Брилянтин” са само част от популярните хитове, които намират място в шоуто.

В деня след празника пък на сцената на зала „Филхармония” музикалният стил ще е съвсем различен – госпъл. Любителите на хубавата музика ще имат възможност да чуят изпълнения на Брайън Фентрес. Три поредни вечери преди 29 януари американският певец и инструктор ще има репетиции и семинари с тези, които искат да се запознаят със стила госпъл. Брайън Фентрес ще е гост на Разград по покана на Българската църква на назарянина. От 2005 г. той представя госпъл музиката в Европа с концерти и семинари. Всички, които желаят, могат да се включат в  изпълненията на сцената, могат да го направят – уточниха от Българската църква на Назарянина.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook