Кой е най-младият футболист с екипа на „Лудогорец”?

Публикувано на април 20, 2012

Нова надежда и с нестандартна топка тренира по Великден с „Лудогорец”. Това обаче не бе някоя от спряганите трансферни бомби, а Леон Реджинал Бойко Моро Обретенов. Той е на 2 години и 1 месец, но вече има екип на любимия на мама и тате „Лудогорец” и първа тренировка със звездите на тима.

Малкият блондин и неговите родители за пръв път се срещнаха със своите любимци по празниците. Майката на Леон е от Разград, баща му е канадец. Семейството живее в Страсбург.

Един от подаръците, с които посрещнаха малкия си внук баба и дядо, бе анцунг като на „Лудогорец”. Тъй като оригинални спортни екипи като за двегодишни футболисти още няма, анцунг със зеления цвят на разградския отбор е „брандиран” с емблемите на „Лудогорец”, към него са прибавени маратонки в същата разцветка.

По време на двуседмичното гостуване на Леон в Разград новият спортен екип се превърна в любима негова дреха – разказаха роднините на малчугана. Преди една от тренировките на „Лудогорец” по празниците да се снимат с най-малкия си фен пожелаха тримата бразилци: Марселиньо, Шоко и Кишада.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook