Добра оценка за разградските полицаи, забележки заради досъдебното производство

Публикувано на април 22, 2012

Добра оценка получи за работата си през 2011 г. ОДМВР-Разград на отчета на службата днес. Тя бе направена от шефа на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Николай Николов и заместник-директора на ГД”Криминална полиция” Георги Арабаджиев. Забележки имаше само по отношение на прилагането на миналогодишните промени в Наказателно-процесуалния кодекс, касаещи досъдебното производство.

С 3,79% по-малко са били престъпленията в Разградско през 2011 г. спрямо 2010 г. – отчете директорът на ОДМВР-Разград Ивайло Йовчев.

Оценката на ръководството на МВР за разградската дирекция направи шефът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Николай Николов. Свършена е огромна работа, особено в превантивната част и оценката е добра – заяви той.

Забележката дойде от заместник-директора на ГД”Криминална полиция” Георги Арабаджиев, който не навлезе в детайли, но съобщи, че пред служителите на реда е обявил, че има още какво да се желае по отношение на прилагането на промените в НПК от миналата година, касаещи досъдебното производство.

Арабаджиев допълни, че предстоят и нови законови изменения, чиято цел ще е скъсяване на времето на полицейските проверки и действия.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook