30 метра опашка за билети за “Лудогорец” – ЦСКА

Публикувано на май 21, 2012

С песни и възгласи в подкрепа на любимия тим в Разград се редят на опашка за билети за мача на „Лудогорец” с ЦСКА.

Първите фенове пред гишето в центъра на града били пред гишето на бул. „България” още в 11,45 ч., макар обявеният за старт на продажбата час да бе 16,00.

За минути опашката стана около 30 метра дълга, а на ширина по 5-6 човека. Всички до един купуват максималния брой разрешени от клубното ръководство билети – по три.

Семейство гастърбайтери от Германия заяви, че се завърнали от чужбина специално заради мача, на опашката за билети се бе наредила 20-годишната им дъщеря Афизе.

80-годишният Минчо Стоянов пък чакаше ред заедно със сина си, за да купи билет за другия син и съпругата си. Той е сред най-възрастните редовни фенове на „Лудогорец Арена”, на последния мач, на който бил, снежнобялата му коса била станала зелена от димките на агитката на „Лудогорец”.

Масово разградчани купуват билети по 15 лева, вече обаче има и три закупени билети за ВИП-ложата, те за по 1000 лв., за централната трибуна са по 60 лв., за сектор „Д” – по 8 лв.

На опашката е почти като на стадиона, феновете пеят песните, посветени на „Лудогорец” и репетират лозунгите за мача в сряда с ЦСКА: „Има ли лудогорци?” и „Бий борбата по главата, бий, бий, бий”.

За спазване на реда на опашката бди полиция. Очаква се билетите за мача да бъдат разпродадени до час.

Dariknews.bg

 

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook