За 2 часа 200 деца се снимаха с купите на Лудогорец

Публикувано на юни 6, 2012

За 2 часа над 200 деца и възрастни се снимаха с двете купи на Лудогорец. Фотосесиите са част от Деня на отворените врати на стадион „Лудогорец Арена”, с което клубното ръководство честити 1 юни на децата на Разград.

Още преди обявения начален час за отваряне на вратите имаше опашка от родители, баби и дядовци, затова ги пуснахме по-рано – обясниха служители на стадиона.

Като топъл хляб се разграбват артикулите с логото на Лудогорец, още към 11 часа свършиха ключодържателите, сред най-купуваните са най-новите шалчета с надпис „Лудогорец – шампион 2012 г.”. Продават се още футболни екипи, подложки за компютърни мишки и за чаши, значки, медальони.

Двете купи са поставени до тунела, от който футболистите излизат на терена, достъп посетителите имат и до централната трибуна, не се допускат само на терена, тъй като тревата е наскоро наторена.

Стадион „Лудогорец Арена” е отворен до 19,00 ч., клубът е осигурил и професионален фотограф, който на място дава снимките на пожелалите да се снимат с купите, има обаче и възможност и родителите сами да снимат децата си.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook