Преглед на регионалния печат на 29.10.2012 г.

Публикувано на октомври 29, 2012

На полувремето на „Черноморец”-„Лудогорец” бургазлия поиска ръката на разградчанка” – водещото заглавие за „Екип 7″. Момичето е дъщеря на директора на земеделската гимназия Стоян Минчев – уточнява статията. „Вторият транш от хранителното подпомагане по програмата на ЕС ще се забави” – съобщава още на първа страница „Екип 7″. Графикът ще бъде обявен веднага след доставката на продуктите. „Ваксинират срещу грип за 11,80 лв.” – информира още от първа страница „Екип 7″. Имунитетът на имунизираните трае цяла година – уточнява статията.

„Цветомила от Разград получи предложение за брак на „Лазур” – това е водещата тема и за „Лудогорски вестник”. Статията продължава в текст и снимки на стр. 3. „Лудогорец” с първа загуба в първенството” – пише още на първа страница „Лудогорски вестник”. Шампионите паднаха с 0:1 при гостуването си на „Черноморец” в Бургас, в сряда предстои ново изпитание. „120 години читалище „Слънчев лъч -1902″-с. Островче” – за тази годишнина разказва на стр. 4 „Лудогорски вестник”. В духа на наближаващия празник на народните будители и християнския Димитровден юбилеят бе отбелязан с тържествен концерт на Капански ансамбъл – разказва статията.

„Работник от „Амилум” спечели „Опел Астра” от Втори Тото Шанс” – водещото заглавие за „Гледища Днес”. Печелившият Красимир Цеков достигнал до печалбата, воден от крилатата мисъл на Стоичков, че „Който играе, печели, който не играе, не печели”. „Социалистите в Разград посрещат днес Станишев” – информира още от първа страница „Гледища Днес”. В събота те засадиха 120 рози в района край училище „Васил Левски”, днес Йорданка Христова пее безплатно за всички.  „Продължава националната кампания за дентална хигиена на детските зъби” – информира на стр. 5 „Гледища Днес”. Поставянето на силанти се извършва без да е необходима здравна книжка.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook