20 претенденти за приза “Бебе на 2008 г.” в Разград

Публикувано на март 1, 2009

10 момиченца и 10 момченца се състезават днес за приза “Бебе на 2008 г.”. Конкурсът се провежда за четвърта година в Разград, организира го неправителствената организация “Жанета”. В надпреварата участват и двама първи братовчеди с едно и също име, момченцата са синове на двама братя, кръстили децата си на своя баща.

 

Освен голямата награда “Бебе на 2008 г.” ще бъдат връчени и призове за „бебе певец”, „бебе усмивка”, „фотогеничност” и „артистичност”, уточниха организаторите. 20 са претендентите за призовете – 10 момиченца и 10 момченца. Те ще дефилират на сцената на зала “Филхармония” с майките си, а татковците ще участват в състезание за повиване на кукла. Сред записаните са и две момченца с едно и също име – Румен Монев. Те са синове на двама братя, кръстили децата си на своя баща – разградския адвокат Румен Монев. Конкурсът се организира от сдружение “Жанета” под егидата на кмета на Разград Денчо Бояджиев.

 

Преди година за бебе на 2007 г. бе избрана Емилия, племенницата на загиналия при катастрофа телевизионен водещ Емил Трифонов-Кембъла.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook
С етикет: ,