Бой на хорото в Разград

Публикувано на януари 3, 2013

Кратко сбиване между тийнейджъри без малко да развали тържеството на площада в Разград по случай посрещането на Новата година. Служители на реда обаче бързо разтърваха сбуталите се на хорото две момчета и убедиха компаниите им да си тръгнат сами от площада. Макар от веждата на единия младеж да потече кръв, не се наложи оказване на медицинска помощ.

По-късно служителите на реда изведоха от хорото още един агресивен младеж, преди да е влязъл в сериозно стълкновение с други. Още преди 12-ия час пияни тийнейджъри започнаха да хвърлят пиратки в близост до хората, събрали се за площадното веселие пред Градската коледна елха. След намесата на полицаите спряха, от тях обаче останаха още следи освен пиратките: в първите минути на 2013 година счупиха няколко бутилки шампанско.

За пръв път от години посрещането на новата година мина без тържествени речи, не бе включена видеостената на Общинския културен център, на която се излъчваха словата на президента и кмета. От 23.30 ч. площадът бе озвучаван от уредба, след това половинчасов концерт изнесе част от Капанския ансамбъл. Тържеството завърши със 150 фойерверка в небето над Разград.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook