Най-добрите колоездачи се събират на колодрума в Разград

Публикувано на август 10, 2013

Разград е домакин на Държавния личен и отборен шампионат по колоездене на писта през уикенда – съобщи треньорът на разградския клуб Денчо Минев.  Все още не е ясно колко ще са участниците в него, но 6-7 от най-добрите клубове ще изпратят свои представители – коментира той.

Техническата конференция е в петък вечерта, а самото състезание на Градския колодрум започва в 9,00 ч. в събота – каза Минев. Първата дисциплина, на която ще се пуснат, е 900 м. летящ старт, следват: 4000 м. индивидуално преследване, бързина. През деня, в големите жеги, състезателите ще почиват. Привечер в 18,00 ч. състезанието продължава с: 4 000 м. отборно преследване, бързина – полуфинали и финал за 5-8 място, 1000 м. от място и издържливост. В неделя отново стартовете са от 9,00 ч.: финалът за бързина, италианско преследване и скрач.

След края на тези дисциплини ще е официалното закриване на надпреварата, както и връчването на 35-тата купа „Разград” и на купа „Братя Новакови”, която става притежание на млад състезател, представил се най-добре на състезанието.

Седем са представителите на домакините на престижния форум.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook