На ул. „Димитър Ненов“ подготвят подписка заради дупки

Публикувано на август 18, 2013

Подписка с искане за ремонт на дупките на улица „Димитър Ненов“ подготвят нейните обитатели. Да се включат в настояването пред община Разград обещали и живеещи в съседство или в жк „Орел“, тъй като по тази улица слизат към централната част на града

Участъкът между пресечките с „Опълченска“ и „Жеравна“ не е ремонтиран от повече от 3 години – обяснява пенсионерката Петранка Янкова. Хората вече започнали даже да ги запълват с парчета от керемиди и други отпадъци.

Дупките са пред гаражите на хората и няма как да изкарат колите си оттам, майки с колички слаломират между други кратери. Наблизо има детска градина, по-надолу училище, улицата е оживена, макар и затворена от долния си край – обяснява Янкова.

По думите й вече и такситата отказват да обслужат адреси на тази улица, живеещите там пък не могат да изкарат колите си от гаражите, без да затънат в дупки. Възрастните хора не притесняват, че ако се наложи линейка да посети улицата и специализираното возило също няма да може да мине, тъй като дупките са дълбоки 40-50 см.

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook