Откриват Есенния панаир

Публикувано на септември 9, 2013

Над 60 фирми от цялата страна ще участват в 22-рото издание на Традиционния Есенен панаир в Разград. Той се открива утре, 10 септември, продължава до 16 септември – съобщи заместник-кметът Ценка Таракчиева. Откриването е утре от 18,30 ч. на Ронда.

Най-много са продавачите на захарни изделия – 31, по алеите на Градския парк ще има и 16 обекта от типа бира-скара, на 6 щанда ще се продават понички, пуканки, царевица и сладолед. Останалите щандове са за промишлени стоки – дрехи, чанти, раници, обувки, детски играчки, сувенири, стоки за бита, бижута и други.

В тридекаровия атракционен кът ще се разположат над 30 съоръжения: автоскутер, центрофуга, виенско колело, паратропер, гондола, къща на ужасите, детски въртележки, влакчета и други. Във връзка с безопасността при използването на атракциите всички собственици на атракции са задължени да представят Паспорт на съоръжението с Протокол за извършен годишен технически преглед. Всъщност собствениците на атракции са трима – „Валентинов В”ЕООД-Разград, ЕТ”Борис Смиленов – Алис”-Търговище и „Лили Ленд”ЕООД – Пловдив. Те са основни спонсори на културната програма,

Тя ще е в различен жанр всяка от панаирните вечери. Във вторник от 18,30 ч. на сцената на Ронда е концерта на Капански ансамбъл-Разград и фолклорен ансамбъл „Загоре“-Стара Загора. В сряда от 19,00 ч. ще се представят клубовете по народни хора от община Разград, в концерта под надслов „Заедно пеем и танцуваме“ ще участва и певчески състав към клуб „Лудогорие“. На 12 септември от 19,00 ч. е концертът на възпитаниците на Детска музикална школа „Илия Бърнев“ към читалище „Развитие 1869“. На 13 септември в същия час е шоу програмата на Центъра за работа с деца „Довиждане, ваканция – здравей, училище“. Същата вечер ще има и демонстрации по айкидо. На 14 септември ще пеят поп-фолк изпълнителките на „Латона Лайф“ Елизабет и Деси. На 15 септември се възстановява роф фестът, в концерта ще участват групите „Сигнал“ и „Еридан“. Последният концерт е на 16 септември, той е поп фолк звездата Анелия.

Дарикневс.бг

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook