Преглед на регионалния печат на 20.09.2013 г.

Публикувано на септември 20, 2013

„Затвор за кражба на ток“ – водещото заглавие за „Екип 7“ днес. Ефективната присъда на Христо Пенчев не подлежи на обжалване – уточнява статията. „Чудотворна икона идва в Разград“ – информира от първа страница „Екип 7“. Светинята „Достойно есть“ ще остане тук само два дни. „Дядо Тодор от село Осенец е дарил къщата си на многодетно семейство“ – разказва на стр. 9 „Екип 7“. Пенка и Иван Христови са щастливи, че имат уютен дом, в който да отгледат стоите четири деца.

„Оставиха в ареста задържаните за убийството на Добрин Русев от Дряновец“ – съобщава във водещото си заглавие „Гледища Днес“. Бащата и двамата синове от фамилията Станеви се въоръжили със сап от вила и бухалка и отишли да се саморазправят със жертвата си пред дома му, и тримата участвали в побоя – разказва статията. „Федерацията на жените организира за 10-ти път прегледи за рак на млечната жлеза“ – пише на първа страница „Гледища Днес“. Записванията за тях започват от 23 септември, понеделник в ателие „Химическо чистене“. „В подкрепа на приемната грижа стартира третата регионална информационна доброволческа кампания на БМЧК-Разград“ – пише „Гледища Днес“ на стр. 4.

„Мъст за юмрук – причината за убийството в Дряновец“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Тримата задържани – баща и двама от синовете му – остават в ареста. „Млад шофьор се блъсна в ограда, стълбове и дърво“ – пише на стр. 2 „Лудогорски вестник“. Друг полетя в нива край Околовръстното шосе на „Орел“. „По европроект обучават общински служители“ – разказва на стр. 3 „Лудогорски вестник“. Компютърни умения, способи да установяват  корупционния риск и умения да управляват стреса ще придобият чиновниците.

 

И трите разградски вестника обръщат подобаващо внимание на снощната победа на „Лудогорец“ в първия им мач в груповата фаза на Лига Европа. „Лудогорец смаза ПСВ Айндховен насред Холандия за историческа победа“ – пише „Лудогорски вестник“. „Исторически успех за шампиона „Лудогорец“ срещу ПСВ Айндховен с 2:0“ – е заглавието в „Гледища Днес“. „Невероятен „Лудогорец“ потроши Филипсите на собствения им стадион“ – пише „Екип 7“.

Dariknews.bg

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook