Преглед на регионалния печат на 20.05.2013 г.

Публикувано на май 20, 2013

„Голямото семейство Василеви от Разград – победители в „Голямото семейство“ – водещата тема за „Екип 7“ днес. Нашите финалисти печелят почивки в Старосел и Банско, козметика и плакет – уточнява статията. „Оправдаха Наско Анастасов и по дело №3“ – съобщава още от първа страница „Екип 7“. Три пъти отказах да образувам производство по този случай, от ВКП ми разпоредиха, посочи в пледоариите прокурор Пенчикова. „Инфаркт е покосил 32-ва от Лудогорието само за три месеца“ – информира от първа страница „Екип 7“. От остра мозъчно-съдова болест страдат 298.

„Сигурно ще ни обвинят в чистка, но няма как да се работи с ГЕРБ“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“ са думи на депутата от Коалиция за България Татяна Буруджиева. Както на централно ниво, така и по регионите, ще се възстанови спазването на правилата в държавните институции, ще се прегледат назначенията с конкурси за законността им – е допълнила народната избраничмка. „Спипаха 250 л. нелегален алкохол в товарно возило“ – информира от първа страница „Гледища Днес“. Разградчанинът е задържан за подобно нарушение преди 2 месеца. „Камен Христов от компютърната школа към ЦРД грабна първа награда в Шумен“ – друго заглавие от първа страница на „Гледища Днес“. Йоана Иванова – с поощрение от конкурс в Хасково, грамота за ръководителката Ангелина Рахова.

„Лудогорец загуби от Левски“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Това бе първата победа за Левски срещу Лудогорец в историята след трите поредни загуби от три мача, тя обаче измъкна шампионската купа от ръцете на „зелените“ – уточнява статията. „Мая Кисьова с премиера на книгата „еМОрфей“ – заглавие от първа страница в „Лудогорски вестник“. В петък в Разград бе петата премиера на сборник с пет пиеси и един актьорски дневник. „Капанци“ тръгват за Италия“ – информира на втора страница „Лудогорски вестник“. Фолклорната формация ще участва във фестивал в Римини.

Dariknews.bg

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook