Преглед на регионалния печат на 23.09.2013 г.

Публикувано на септември 24, 2013

„Чудотворната икона вече е в църквата“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“ днес. Тя ще остане там до вторник за поклонение и благословение. „90% от делата за домашно насилие имат благоприятен изход“ – заглавие от втора страница на „Лудогорски вестник“. КОРС обсъди темата за домашно насилие и координацията между институциите при разрешаването на този проблем – разказва статията. „Лудогорец“ размаза „Нефтохимик“ – заглавие от спортната 8-ма страница на „Лудогорски вестник“. Резултатът от вчерашната среща е 4:0.

„Прокуратурата спря делото срещу Тихомир Тодоров“ – водещата тема за „Екип 7“. Управителят на фирма „Социалинвест“ бил в отпуск по време на взрива – уточнява статията. „Разградчанин смая съседи с големи тикви“ – разказва на първа страница „Екип 7“. Румян Атанасов отрече да ги е торил, само ги поливал в кладенчова вода. „Филхармонията освети амфитеатъра в Лозница“ – разказва на стр. 6 „Екип 7“. Първо изпълнение на симфоничния оркестър на новото съоръжение – разказва статията.

 

„Път за никъде? – водещото заглавие за „Гледища Днес“. Ще даде ли пари „Пътна инфраструктура“ за довършване на околовръстния път до Побит камък – се пита авторът на статията. „Паметна плоча за 37 герои от войните се откри в Благоево“ – информира „Гледища Днес“. Тя се намира на площада в населеното място. „Чичо и племенник от Подайва хванати с хероин на автомагистрала „Хемус“ – разказва на стр. 3 „Гледища Днес“. В домовете на двамата мъже в селото са открити пистолет, патрони и електронни везни.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook