Разградски катаджия – с приз от „Пътен полицай на годината“

Публикувано на септември 30, 2013

Катаджия от Разград с награда от националното състезание „Пътен полицай на годината 2013“. 21-вото издание на надпреварата се е провело във Видин – съобщава сайтът на МВР. В него участвали 29 мъжки отбора от цялата страна и две дами – от Видин и Кърджали, които се включили в индивидуалната част от състезанието.

Димитър Александров от ОДМВР-Разград е спечелил трето място в раздела решаване на теоретичен тест от служебната дейност на пътна полиция, по-добри постижения са показали пътни полицаи от Враца и Кюстендил.

Теоретичен и практически изпит по оказване на долекарска помощ на пострадали при ПТП, стрелба с късо оръжие и майсторско управление на автомобил и мотоциклет са останалите дисциплини, в които са се състезавали пътните полицаи.

В крайното отборно класиране в сайта на МВР са публикувани само първите три отбора, разградският не е сред тях. Победителите са от  ОДМВР-Габрово, следвани от колегите си от Силистра и Смолян. В индивидуалното класиране победител и носител на титлата „Пътен полицай на 2013 е Момчил Григоров от Габрово, следван от Никола Николов от Шумен, на трето място са Ивайло Паунов от Кюстендил и Николай Николов от Ловеч.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook