В Лудогорец треперят за няколко титуляри преди мача с Динамо

Публикувано на септември 30, 2013

Участието на няколко титулярни футболисти на Лудогорец в мача срещу Динамо Загреб от Лига Европа е под сериозна въпросителна. Най-сериозни притеснения буди травмата на националния страж Владо Стоянов, която той получи в мача срещу Ботев. Стоянов получи удар от Абел Анисе в областта на слепоочието. На стража бяха направени обстойни медицински прегледи и той има огромен шанс да играе срещу Динамо.

Йордан Минев също подновява тренировки. Десният бранител също е почти възстановен от контузията, която получи срещу Левски. Той пропусна двубоя с ПСВ, но има шанс да играе срещу Динамо. Според запознати тези шансове са 50 на 50, като вероятно опитният бранител ще попадне 100% в групата за мача, но не е сигурно дали Стойчо Стоев ще вземе решение да го използва като титуляр.

Финландският защитник Теро Мантула снощи се завърна в Разград, след като посети сръбската лечителка Марияна. От днес се очаква Мантула да поднови тренировки с отбора, като вероятно в началото ще тренира на по-лек цикъл. До четвъртък ще стане ясно какви са възможностите на Стойчо Стоев да използва футболиста в двубоя срещу хърватския шампион.

Друг проблемен играч е нападателя Роман Безяк, който също има леки проблеми с глезена. Те обаче не са толкова страшни и вероятно словенецът ще е на линия за мача срещу хърватите.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook