Преглед на регионалния печат на 7.10.2013 г.

Публикувано на октомври 7, 2013

„Агроплод“ купи хотела на Кулиджи“ – водещата тема за „Екип 7“. От 8 години разградската фирма притежава и емблематичния „Централ“. „Димитър Атанасов получи званието „Майстор на карикатурата“ – съобщава „Екип 7“ на втора страница. На международното биенале в Пловдив кубратският хуморист бе отличен сред 94 автори от 35 страни. „Двама разградчани обиколиха с велосипеди Холандия за 16 дни“ – разказва на стр. 8 „Екип 7“. Д-р Петър Пантев и синът му Страхил получиха сертификат за постижението си в страната на лалетата.

„Деца правят добро: събраха пари за болен връстник“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Кампанията тръгна от ПМГ, обиколи всички разградски училища. „Разтресе ни 5,3 по Рихтер, няма щети“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“. „По 25 кг. храна от интервенционните запаси на ЕС ще получат бедни“ – съобщава от първа страница „Лудогорски вестник“.

 

„Бареков ще прави офис в Разград, търси си координатор“ – водещата тема за „Гледища Днес“. Д-Дулев живо се заинтересува как ще се определи координаторът, ТВ-водещият беше в „Биовет“, призова доброволци и футболисти да боядисат пейките в парка, той плаща. „Барабанист от бенда на ЕС, обикалял с канцлерката Меркел, ще свири в Разград“ – пише на първа страница „Гледища Днес“. Съставът „Знакови артисти“ ще изпълни песни на европейска вълна – разказва статията. „Д-р Ангелина Миткова представи страната ни пред света“ – заглавие от стр. 5 в „Гледища Днес“. Офталмоложката е присъствала на 13-ия Европейски конгрес в Хамбург, където са обсъдени най-актуалните проблеми на очните болести.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook