Преглед на регионалния печат на 14.10.2013 г.

Публикувано на октомври 14, 2013

Посещението на министър-председателя Пламен Орешарски е водеща тема и за трита разградски вестника днес. „Кметът Бояджиев поиска 4 000 000 за стадиона“ е заглавието в „Екип 7“. „Орешарски се срещна с кметовете, говориха за филхармонията и стадиона“ – пише „Лудогорски вестник“. „Премиерът прие – като идея, да се потърсят 4 млн. лв. от държавата за строителството на стадиона до 4 звезди за 10 хил. души“ – е заглавието на „Гледища Днес“.

Останалите теми в регионалната преса:

„Служители и ученици празнуваха заедно празника на общината“ – разказва на стр. 4 „Гледища Днес“. „Разградски деца на турнир в  Монако по спорта „бул“ – заглавие от стр. 6 в „Гледища Днес“.
„18 финансови нарушения открити в разградската болница“ – заглавие от първа страница на „Екип 7“. Инспектори са проверили 12 обществени поръчки за доставка на храна, лекарства, медицински консумативи и изделия. „И Апелативен съд отхвърли иска на Ачо срещу Юлиян Матев“ – пише на стр. 7 „Екип 7“. Радослав Пенев нямал правно основание да претендира 250 000 лв. от бизнесмена – уточнява статията.

 

„След 40 часа намериха мъж от Подайва, пребит от комшия“ – разказва на стр. 2 „Лудогорски вестник“. „Реформаторският блок се структурира и в Разград“ – пише „Лудогорски вестник“ на стр. 3.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook