Преглед на регионалния печат на 16.10.2013 г.

Публикувано на октомври 16, 2013

„Денчо Бояджиев с награда от конкурса „Кмет на годината“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“.Призът е в категорията „Поддържане и развитие на спорта в града“. „Оправдаха съпругата на Даут Осман по обвинението за замърсяване водите на язовир „Липник“ – съобщава още от първа страница „Гледища Днес“. Решението е на втора инстанция – Окръжен съд. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Лознишка искра“, където водещото заглавие е: „В Студенец ще има технологична станция, тръбите ще преминават и през горски масиви“. Това е станало ясно на публичното обсъждане на проекта за устройствен план на „Южен поток“ в Лозница.

„Денчо Бояджиев с награда от конкурса „Кмет на годината“ – водещата тема и за „Лудогорски вестник“. „Разградски мюсюлмани даряват 11 овни за Курбан Байрам на сирийските бежанци“ – информира още от първа страница „Лудогорски вестник“. „Млади огнеборци от Разград завоюваха бронзови медали на турнира „Юлиян Манзаров“ – пише на първа страница „Лудогорски вестник“.

 

„Заради победата над „Динамо“-Загреб Петричев скача от самолет“ – водещата тема за „Екип 7“. При победа над „Черноморец“-Одеса изпълнителният директор на клуба ще играе капанско хоро пред цял Разград“ – уточнява статията. „Пчеларите от Лудогорието отново на протест“ – съобщава „Екип 7“ на стр. 2. Поводът за недоволството е непоследователната българска политика за опазване и развитие на отрасъла. „Близо два пъти са се увеличили зайците в заветските ловни полета“ – пише на стр. 9 „Екип 7“. Авджиите от ЛРС „Ястреб“ направиха таксация на скокливия вид – разказва статията.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook