Преглед на регионалния печат на 21.10.2013 г.

Публикувано на октомври 21, 2013

“Липсват жени в полицията, които да работят с жени, претърпели насилие“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“ днес. Това отчел по проект за превенция на домашното насилие екипът на Центъра на НПО в Разград. „Сдружение „Лудогорие“ успя да събере близо 3000 лв. за болната Ели от Варна на благотворителен концерт“ – пише още на първа страница „Лудогорски вестник“. „Две художнички с обща изложба“ – разказва и за това от първа на четвърта страница „Лудогорски вестник“.

„Фотоизложба на Драго Богомилов в Москва“ – водещата тема за „Екип 7“. С 30 снимки сътрудникът на вестника от Исперих показва последните открития от Свещари. „Осъдиха шефа на „Кубратска мера“ за измами с европари“ – разказва на първа страница „Екип 7“. Условто наказание под минимума получи 46-годишният Бюрхан Мюзелифов. „Руслан Мъйнов напълни залата в Кубрат“ – разказва на стр. 3 „Екип 7“. Известният актьор се срещнал с кмета Ремзи Халилов и с дейци на културата от града – разказва статията.

 

„Изложба в Москва на Свещарското злато и находки“ – водещата тема и за „Гледища Днес“. Фотокореспондентът Драгомир Богомилов се представя с 30 снимки на разкопките и откритията в Сборяново – разказва статията. „На 31 октомври ще съдят Танжу Чолак за убийството на Надежда Минчева от Исперих“ – съобщава от първа страница „Гледища Днес“. 17 свидетели и 10 вещи лица са призовани по процеса. „Гледища Днес“ излиза със своята притурка „Цар Калоян Днес“, където водещото заглавие е: „Футболистите от Езерче изиграха два приятелски мача в побратимената община Гьокчеада и в Ялова, Турция“.

Dariknews.bg

 

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook