Шеф на Лудогорец връчи награди в турнир за деца от домове

Публикувано на октомври 28, 2013

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев връчи наградите на победителите от 17-ия Благотворителен турнир за деца от социални институции в Разград. Купи и медали получиха най-добрите тимове, за всеки отбор имаше и по една футболна топка, а за всеки футболист – спортен сак.

Победител в турнира е отборът от Помощно училище – село Осенец, област Разград. Малките обитатели на институцията често са посещавани с подаръци от футболисти на шампионите, а понякога играят и футбол заедно.

Футболистите от Осенец победиха на финала с 3:0 връстниците си от SOS-селището в Дрен. На трето място остана тимът на Дома за деца, родени от родителски грижи в Попово. Той бе единственият отбор с момиче в редиците си, като капитан 12-годишната Валя получи купата от Ангел Петричев. Със свои тимове се включиха и Домът за деца, лишени от родителска грижа от Стражица и Помощно училище – Кубрат. Извън класирането в турнира участваха и младите футболисти от Ученически спортен клуб “ОУ Васил Левски” – Разград.

Организаторите обявиха и три индивидуални награди: на Теодор Живков отSOS-селището в село Дрен – за най-техничен състезател; на Петко Тодоров от ПУ-Осенец за най-полезен за отбора си и на Стефан Стефанов от ДДЛРГ-Попово – за най-добър защитник.

Турнирът се провежда под патронажа на областния управител Стоян Ненчев и кмета на Разград Денчо Бояджиев, негови организатори са Ученически спортен клуб „ОУ Васил Левски” – Разград, РИО на МОН – Разград, ОС на БФС и ОК за ФВФСТ – Разград.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook