Петричев: Постигнахме първата си цел, но треперих до последно

Публикувано на ноември 8, 2013

„Постигнахме първата си цел, но треперих до последно“, заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след класирането на „зелените“ за 1/16-финалите на Лига Европа.

„Изглеждаше доста трудно. Очаквано беше да бъде така. Наясно бяхме, че ни очаква труден мач с Черноморец Одеса. Видяхме още в първия мач каква е класата на този отбор. Убеден бях, че ще дойдат за битка. Слава на бога, че и нашите момчета дадоха отпор. През второто полувреме се получи доста динамичен мач. Заслужено излизаме от групите. Постигнахме първата си цел. Имаме всички шансове да завършим на първо място в групата. За нас беше много важно да не загубим този мач. Показахме своята игра в големи периоди от мач. Имах притеснения да не загубим мача. Аз лично треперих до последно. С оглед на представянето ни до момента, смятам, че имаме реални шансове да спечелим първото място в групата. Това ще ни донесе сериозен престиж за българския футбол. Имаме допуснат само един гол и нямаме загуба, което е фантастично. Момчетата и треньорският щаб получават само адмирации. Имаме си бонус схема, която си е за нас в клуба. Не съм се чувал още със собственика, за да обсъдим мача“, заяви Петричев.

„Относно селекцията трябва да отправите въпроса към старши треньора. Ще се опитаме да отговорим на неговите изисквания спрямо финансовите ни възможности. Имаме състав, с който можем да се представим добре и в елиминационната фаза.

Един от най-видните полицаи в Разград бе обещал да си обръсне 30-годишния мустак, ако излезем от групите. Сега очаквам да го направи“, коментира шеговито още шефът на Лудогорец.

„Публиката беше малко, но сърцата. Днес имаше достатъчно хора, които подкрепяха отбора. В тежките моменти за момчетата, публиката си изигра ролята. Няма да се отдаваме на дълги празненства. Продължаваме да работим за мача с ЦСКА. Нямаме притеснения, няма от какво да се срамуваме и страхуваме. Ако някой иска да води психовойна срещу нас няма да ни бъде за първи път. Мач като мач, за нас футболът не е война и не смятаме да воюваме с никой. Излизаме в неделя, играем си играта и радваме нашите фенове“, завърши Петричев.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook