Преглед на регионалния печат на 8.11.2013 г.

Публикувано на ноември 8, 2013

„Командироват 25 разградски полицаи на границата с Турция“ – водещото заглавие за Екип 7“ днес. Първата група заминава за град Болярово – уточнява вестникът. „Скоро ще стартира строителството на модерна спортна зала в Кубрат“ – информира от стр. 2 „Екип 7“. Стойността на проекта е 4 000 000 лв., които ще бъдат осигурени по ОП“Развитие на селските райони“. „Лада отнесе клошар на пътя“ – разказва на стр. 7 „Екип 7“. Пострадалият е в болницата със счупвания.

„Тръгват конкурсите за директори на 5 училища“ – пише във водещото си заглавие „Гледища Днес“. Претендентите трябва да имат 3 години учителски стаж – уточнява статията. „Процесът срещу Наско Анастасов за продажба на хижата започна отново“ – съобщава от първа страница „Гледища Днес“. Ексгубернаторът на се признава за виновен, съдът назначи нова техническа експертиза с други вещи лица. „С песен „Подай ръка“ завърши благотворителният концерт на ДЦВХУ“ – разказва на стр. 7 „Гледища Днес“. Специален гост бе Хайгашот Агасян, подарък-синтезатор потребителите на центъра получиха от министъра на труда и социалната политика д-р Хасан Адемов.

 

„Лудогорец мина групите на Лига Европа“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“. Статията за успеха на тима от Разград продължава на спортната стр. 8. „Мъж от Тодорово влиза в затвора за нарушение на заповед по Закона за домашното насилие“ – разказва на стр. 2 „Лудогорски вестник“. За 20 дни Ердинч Хюсмен четири пъти влязъл в жилището на жената, към която проявил насилие. „Театърът обяви кастинг за актьори“ – съобщава на стр. 3 „Лудогорски вестник“. Той ще е на 22 ноември в София.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook