Преглед на регионалния печат на 18.11.2013 г.

Публикувано на ноември 18, 2013

„Хибридна централа за ток си създаде Механото в Разград“ – водещата тема за „Екип 7“. Съоръжението е вятърно-волтаично, ще служи за обучение на учениците от няколко специалности, а получената енергия ще се използва за осветление и работа на част от компютърните зали. „Шофьор без книжка влиза в затвора, съдиха го за 18-и път“ – съобщава от първа страница „Екип 7“. Здравко Шопов никога не е имал свидетелство за правоуправление, последно го хванали за кара миналия ноември. „Мистичен силует броди из Демир баба теке“ – разказва на стр. 6 „Екип 7“. Смразяващата дъха фигура се появила на снимки, правени в местността.

„Министър Хасан Адемов съобщи: Всички с пенсии до 251 лв. – с коледни надбавки през декември“ – водещата тема за „Гледища Днес“. Парите ще бъдат изплатени с редовните пенсии, чието раздаване започва от 7 декември. „118 деца в областта без ваксина за детски паралич“ – пише на стр. 3 „Гледища Днес“. Информацията е от Регионалната здравна инспекция. „Млади зрители: Ще гледаме пак „Вампир“ – заглавие от стр. 5 в „Гледища Днес“. На 19 ноември е второто премиерно представление.

 

„Д-р Адемов с добра новина в Цар Калоян: Решено е за коледните добавки“ – водещото заглавие за „Лудогорски вестник“. Социалният министър бе сред гостите на официалното откриване на два Центъра за настаняване от семеен тип и център за социална рехабилитация и интеграция. Ателие за магии с отпадъци от вкуснотии спретнаха в ОУ“Васил Левски“ – пише на стр. 1 „Лудогорски вестник“. Статията продължава на стр. 4. „Серия културни събития съпътстваха финала на конкурса „Поетични хоризонти на българката“ – разказва също на стр. 4 „Лудогорски вестник“.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook