Преглед на регионалния печат на 2.12.2013 г.

Публикувано на декември 3, 2013

„Вдигат такса смет или по-рядко събират боклука“ – водещата тема за „Лудогорски вестник“ днес. По един от двата начина може да се покрие дефицитът в бюджетното перо „Чистота“ – обясни заместник-кметът Любомир Цонев по време на представяне на параметрите на общинската хазна. „Дариха на джамията „Ахмед бей“ подово отопление“ – друго заглавие от първа страница в „Лудогорски вестник“. Мюсюлманите вече се радват на новата придобивка, която е по-удобна и по-икономична. „Днес стартира вторият транш на Европейската хранителна помощ“ – съобщава на стр. 3 „Лудогорски вестник“. Раздаването на продукцията в Разград се извършва в пункта на ул. „Кракра“14 в сградата на БЧК.

„Гласят Белгин Шукри за шеф на ДАИ?“ – водещото заглавие за „Екип 7“. Досегашният началник Димитър Стефанов сам е напуснал поста – уточнява статията. „БМВ“ се разцепи на два, шофьорът само натъртен“ – пише от първа страница „Екип 7“. Две деца са в болницата след челен удар на два автомобила – разказва още статията за други пътни инциденти. „Спешното приемно отделение се връща към Центъра за спешна медицинска помощ“ – заглавие от стр. 8 в „Екип 7“. Предвижда се хората със заболявания, за които няма клинични пътеки в областните болници, да бъдат транспортирани до Варна.

 

„Танжу Сами три пъти упражнил насилие срещу Надяпреди смъртта й“ – водещото заглавие за „Гледища Днес“. В нощта на отвличането момичето получило 7 удара по главата си, задушило се от потеклата кръв – разказва статията. „22-годишен помете автомобил с петима пасажери“ – разказва от първа страница „Гледища Днес“. „Сектор „Чистота“ затрудни общинарите в изготвянето на бюджета“ – заглавие от първа страница в „Гледища Днес“. Създаване на ново общинско предприятие и теглене на нов заем ще решават стари проблеми в региона – разказва статията.

Dariknews.bg

Коментари:
Няма
Опции:
add your comment share this on facebook